4moms
Green Toys

Kosár

A kosár üres

TOP termékek

Termékajánló

MonkieBaby

AKCIÓS TERMÉKEK

Gondevők

Minikoioi

MAST BABAKOCSI

Facebook Likebox

Gondevők

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Montessori érintős puzzle társasjáték -Számolás HEADU

Montessori érintős puzzle társasjáték -Számolás HEADU
 • Montessori érintős puzzle társasjáték -Számolás HEADU

Számok és mennyiségek egy vidám piacon!

A piacot ábrázoló kártyáknak és az 1-től 9-ig terjedő lapocskáknak köszönhetően a gyermek számokat és mennyiségeket tud kirakni, és ezáltal megtanulja az első számokat.

Tartalom:- 6db Bingó kártya, amely mindegyike egy piaci értékesítési standot ábrázol, az zöldségek megfelelő mennyiségével  (1-től 9-ig).-18db  érintőszámláló növekvő értékekkel, amelyeken a pontok mennyisége 1-től 9-ig terjed.- 18 téglalap alakú érintésjelző szám 1-9 ig-1 zsák 100% -ban organikus pamutból.  A játék menete

Ha a játékosok különböző korúak, akkor mindegyik játékosnak 2, és minden fiatalabb játékosnak 1 piac lapot adunk. Beletesszük a mennyiségszámláló korongokat és a szám korongokat a zsákba, a gyerekek pedig jól felrázzák őket. Az óramutató járásával megegyező irányban húznak a játékosok egy szám korongot vagy egy mennyiség jelző korongot. Megpróbálják felismerni tapintással a korongokon lévő mennyiséget. Ha a kihúzott korong mennyisége vagy száma megegyezik a saját piac lapon lévő gyümölcsök/zöldségek mennyiségével ill. számával, akkor a korongot a megfelelő helyre helyezi. Ellenkező esetben visszaadja a zsákba és a következő játékos húz korongot. A győztes az a személy, aki először kialakítja saját piacát (minden mennyiség és szám korong a helyére kerül).

Fejleszti:

Számok felismerése • A mennyiségek összehasonlítása • Számok és mennyiségek hozzárendelése • • Tapintás

A doboz mérete: 18,6*25,5*6,9 cm

Kiváló minőségű ,olasz termék a Headu gyártótól.

Saját forgalmazású.

 

 • Márka szerint
  Headu
  Életkor szerint
  3 éves kortól
  Fiú/Lány
  Lányoknak és fiúknak
  Cikkszám
  IT21109