4moms
Green Toys

Kosár

A kosár üres

TOP termékek

Termékajánló

MonkieBaby

AKCIÓS TERMÉKEK

Gondevők

Minikoioi

MAST BABAKOCSI

Facebook Likebox

Gondevők

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Fejlesztő társasjáték -Kódolás HEADU

Fejlesztő társasjáték -Kódolás HEADU
 • Fejlesztő társasjáték -Kódolás HEADU

Tervezd meg a leggyorsabb útvonalat!

Egy eredeti és szórakoztató játék, amely egyszerű módon hozza a gyermeket a számítástechnika világába, ösztönözve őt arra, hogy használja a rendelkezésre álló eszközöket a probléma megoldásához.

A játék tartalma:

-Az egyik oldalon illusztrált kirakós játéktábla négy különböző környezettel (város, vidék, motorkerékpár versenypálya)

-a másik oldalon Formula-1 pályával.

-20 illusztrált akadályjelzővel, az egyik oldalon 5 környezetvédelmi és akadálymentesítési akadály. A másik oldalon ​​20 akadályt kell használni a Formula 1 pályán.

-8 kincsjelző; 1 indulási jelző; 1 megérkezés jelző; 132 db jelző (4 ugrás, 32 bal, 32 jobb, 32 egyenes előre, 32 visszafelé);

-5 műanyag játékbábú (kis hajó, autó, busz, versenyautó, motorkerékpár)

 

A játékot 2-4 fő személy játszhatja. Össze kell állítani a puzzle-t. A gyerekek választanak egy táblát, és a megfelelő környezetben (busz, autó-vidék, kis hajó-tenger, motorkerékpár-motorkerékpár pálya) helyezik el a játék bábujukat. Minden gyerek kap jelzőtáblákat: 8 jobb, 8 bal, 8 előre, 8 hátra táblát.

Minden játékos, egyidejűleg, gyorsan egymás után kell, hogy lehelyezze a rendelkezésre álló jelzőtáblákat, úgy, hogy a megfelelő irányt jelezzék. Amint az első játékos a célba ér „Stop”-ot kiállt.  

A szülő segítségével a gyermeknek meg kell győződnie arról, hogy a lerakott jelzőtáblák pontosak-e, egészen az indulás helyétől az érkezésig. Ha jól helyezte le a táblákat, akkor ő a győztes; ellenkező esetben a második játékos lesz a nyertes, aki elhelyezte megfelelően az összes irányjelző táblát és célba ért.

Fejleszti:

Kódolás és számítási gondolkodás • Topológiai fogalmak és térbeli orientáció • Problémamegoldás • Szocializáció és a szabályok tiszteletben tartása

A doboz mérete: 28,5*25,5*6,1 cm

Kiváló minőségű ,olasz termék a Headu gyártótól.

Saját forgalmazású.

 

 • Márka szerint
  Headu
  Életkor szerint
  4 éves kortól
  Fiú/Lány
  Lányoknak és fiúknak
  Cikkszám
  IT21185