Blog

Eljön az idő kisbabád életében, amikor kinyílik számára a világ és már nem lesz elég, hogy csak pihengessen a kiságyban. Ilyenkor nagyszerű segítséget jelent a játszószőnyeg, hiszen a kényelem mellett szórakoztat is. Sőt, megfelelő módon fejleszti gyermeked készségeit!

Megfelelő előkészületekkel és tervezéssel igazán jól sikerülhet a családi nyaralás! Íme pár tipp, hogy könnyebb és élvezetes legyen a kirándulás.

Kevés nagyszerűbb dolog van annál, amikor hangos kacajtól visszhangzik a ház. A társasjátékozás egyértelműen az egyik legjobb lehetőség arra, hogy minőségi időt töltsünk gyermekeinkkel.

Borongós időben nehezebb lekötni a gyereket. Ha már a feje tetejére állították a házat és szeretnél egy kis csendet magad körül, adj a kezükbe egy csomag gyöngyöt és élvezd ki a gőzölgő habos kávéd minden percét!

Bár még nagykabátban járjuk az utcákat, gondolatban már minden anyuka a tavaszi napsütésben fürdőzik. Már csak egy kis idő és véget ér az overál-sapka-sál korszak és kezdetét veheti az önfeledt száguldozás. 

Unod a folyamatos rendetlenséget? Úgy érzed egész nap, megállás nélkül pakolsz? Nincs a házban egy olyan zug, ahol ne botlanál bele egy kis figurába?

 

Gőzerővel közeledik a farsang, amikor valóra válnak az álmok!

 

Te is mindent megvennél a kis manódnak, hogy örömöt szerezz neki? Nem tudsz választani a rengeteg meseszép játék közül?