25.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Kérdése van? Hívjon minket! +36306505295

Blog

Hogyan tárold gyermeked játékait, hogy ne legyen káosz a gyerekszobában?

Monkie
2023.11.02 14:28
Hogyan tárold gyermeked játékait, hogy ne legyen káosz a gyerekszobában?

Unod a folyamatos rendetlenséget? Úgy érzed egész nap, megállás nélkül pakolsz? Nincs a házban egy olyan zug, ahol ne botlanál bele egy kis figurába? „Megmondtam, hogy tegyél rendet vagy kidobom az összes játékodat!” Ha ismerősen hangzik ez a mondat, akkor igazi felüdülést fognak jelenteni alábbi tippjeink.

Plüssük, könyvek, építőkockát és egyéb játékok tárolására alkalmasak a 3 Sprouts márka kocka alakú tárolói. Egyszerű és gyors pakolást tesz lehetővé. Önállóan vagy IKEA polcokhoz is használhatóak.

A fürdőszoba játékok esztétikus tárolása talán nehezebb feladat, mint a plüssöké. De a cápa alakú, hálóval ellátott tartó kiváló megoldást nyújt. Rugalmas széles szája lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt megtaláld a kívánt eszközt. Csúszásmentes tapadókoronggal rendelkezik, amely kiváló csempe vagy üveg felülethez is.

A kisbabák öltöztetésénél nagy segítséget jelent, ha minden könnyen elérhető és kéznél van. A 3 Sprouts pelenkatároló vidám állatos mintáival a babaszoba dísze is lehet, másrészt kiválóan alkalmas a pelenka, krém, popsitörlő, nedves törlőkendő praktikus elhelyezésére.

Halomra gyűlnek a mesekönyvek a szobában, de már át sem látjátok őket?

Ez a könyvtartó állvány szuper segítség az esti mesékhez. Még a legkisebbek is könnyedén rendeben tudják tartani vele kedvenc könyveiket.