Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Csapatunk folyamatosan frissíti készleteinket, azonban a webáruházunkban bizonyos termékek ennek ellenére is tévesen szerepelhetnek elérhetőként. Abban az esetben, ha ön olyan terméket vásárolt, melyek már nem elérhetőek és a beszerzésük sem lehetséges, munkatársaink 24 órán belül telefon értesítik és felajánlanak helyettesítő terméket a megrendelt helyett. Webáruházunk ezekért a hibákért felelősséget nem vállal.
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Vásárlási feltétel/Elállás
Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatának elküldésével jelezheti.
A vásárló Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke.

Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni.

Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget.
Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal.