Bigjigs - Dino Daru
Bigjigs - Dino Daru
6 990 Ft 
4 520 Ft
35

Bigjigs - Dino Daru

Bigjigs - Dino Daru
Bigjigs - Dino Daru
Bigjigs - Dino Daru
Bigjigs - Dino Daru
Bigjigs - Dino Daru
A mesés Dino Daru tulajdonképpen egy klasszikus vasúti elem történelem előtti kori kivitelezésben. A kicsik könnyedén kiüríthetik a tojástartóban szállított dinótojásokat a vagonból, a dinó szájában lévő mágnes segítségével.
A Bigjigs Rail Brand a legtöbb, fábólkészült vasúti rendszer márka elemeivel kompatibilis.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Raktáron - Szállítás 1 munkanap
6 990 Ft 
4 520 Ft
Kezdete: 2023.06.03   A készlet erejéig!
Kedvezmény 35
Megtakarítás 2 470 Ft
Részletek
3 évs kortól ajánlott.
Magasság: 130mm
Szélesség: 215mm
Mélység: 110mm
4 daraból áll-
Bigjigs Rail Brand
Cikkszám: BJT241
Adatok
Márka szerint
Bigjigs
EAN Kód
691621092415
Cikkszám
BJT241
Hasonló termékek