Kosár

A kosár üres

AKCIÓS TERMÉKEK

MonkieBaby

Gondevők

Facebook Likebox

Gondevők

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Bigjigs vonatmosó

Bigjigs vonatmosó
  • Bigjigs vonatmosó
  • Bigjigs vonatmosó
  • Bigjigs vonatmosó
6 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 126 Ft
Ez itt a valóság! Amit használunk, azt bizony meg is kell tisztítani. A Bigjigs mozdonyok keresztbe kasul járják a világot, ideje beparkolniuk a mosóba. A nagyon is valósághű paneleknél a kapcsolható jelzéssel tudják a mozdonymosó-vezetői a mozdonyvezetők tudtára adni, hogy mikor léphetnek be a mosóba. A piros és zöld színű, „Várjon” és „Jöhet” táblákkal történik a jelzés, akárcsak egy igazi mosóban. Valósághű súrolók sikálják le a mozdonyokról a hosszú út porát. A mosdóból kihaladva igazán büszkén húzhatja ki magát a mosoda igazgatója, az ő mosója a legmegbízhatóbb kerek e világon. Akárcsak a többi kreatív Bigjigs fajáték, a vonatmosó is fejleszti a gyerekek ügyességét, megtanítja őket az alapvető szabályokra, irányítja figyelmüket. Fontos tudnivalókat tanulhatnak meg játszva, szórakozva. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
3 éves kor felett.
Szélesség: 145mm.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a gyerekek kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
  • Márka szerint
    bigjigs
    Cikkszám
    BJT250