Bigjigs piros mozdony és szenes vagon
Bigjigs piros mozdony és szenes vagon
4 990 Ft 
3 250 Ft
35

Bigjigs piros mozdony és szenes vagon

A kormánykerékkel felszerelt nagy piros mozdony kiállja az idő próbáját. A testvérével, a zöld mozdonnyal (BJT419) párosítva megbízható mozdonypárt alkot. A mágneses kapcsok lehetővé teszik, hogy a többi elemmel összekapcsolható legyen. 2 darabból áll. A legtöbb fából készült útszerkezet játékok összekapcsolhatóak a Bigjigs vasúttal. Jó minőségű, nagy felelőséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.
3 éves kor felett.
Hossz: 180mm.
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a gyerekek kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Raktáron - Szállítás 1 munkanap
4 990 Ft 
3 250 Ft
Kezdete: 2023.06.03   A készlet erejéig!
Kedvezmény 35
Megtakarítás 1 740 Ft
Részletek
Egy lenyűgöző piros mozdony, kormánykerékkel ami biztosan kiállja az idő próbáját. A testvére, Nagy Zöld (BJT419) segítségével kiváló párost alkotnak.
A mágneses kapcsokkal bármelyik Bigjigs vagont húzhatja maga után.
2 darab, melyek más vagonokhoz illeszthetőek.
Más fa-vasút rendszerekkel kompatibilis.
Jó minőségű, nagy felelősséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.
Adatok
Márka szerint
Bigjigs
EAN Kód
691621094181
Cikkszám
BJT418
Hasonló termékek