Bigjgis Heritage Collection Rocket mozdony
Bigjgis Heritage Collection Rocket mozdony
4 990 Ft 
3 240 Ft
35

Bigjgis Heritage Collection Rocket mozdony

Bigjgis Heritage Collection Rocket mozdony
Bigjgis Heritage Collection Rocket mozdony
A Bigjigs "Heritage - Örökség" kollekció a vonatozás aranykorában híressé vált járművek másait kínálja. A csomagolás az eredeti mozdony életéről és fejlődéséről szóló információkat tartalmaz. Ez a termék az ikonikus Rocket mozdony másolata. Az Egyesült Királyságbeli National Railway Museum licence alapján. A mágneses kapcsok lehetővé teszik, hogy a többi elemmel összekapcsolható legyen. 2 darabból áll. A legtöbb fából készült útszerkezet játékok összekapcsolhatóak a Bigjigs vasúttal. Jó minőségű, nagy felelősséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel. 3 éves kor felett. Hossz: 145mm. A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. A fából készült vasúti termékek széles tárháza (vonat-út, vonat szettek, vonatok, vonat-asztalok, és egyebek) miatt a Bigjigs vasút a tökéletes választás mind az újonnan készülő, mind a már meglévő és bővítésre váró vasutak esetében.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a gyerekek kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Raktáron - Szállítás 1 munkanap
4 990 Ft 
3 240 Ft
Kezdete: 2023.06.03   A készlet erejéig!
Kedvezmény 35
Megtakarítás 1 750 Ft
Adatok
Márka szerint
Bigjigs
EAN Kód
691621094594
Cikkszám
BJT459
Hasonló termékek