Kosár

A kosár üres

AKCIÓS TERMÉKEK

Gondevők

MonkieBaby

Facebook Likebox

Gondevők

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Djeco Kártyajáték - Lefekvés előtt - Bisous Dodo

Djeco Kártyajáték - Lefekvés előtt -  Bisous Dodo
4 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 94 Ft
Esti mese helyett egy mesés játék a Djeco-tól. Hozzávalók: egy Anya, egy gyermek, egy ágy, és ez a pakli kártya. Jó éjt!

Kezd azzal, hogy a kártyadobozt kiüríted, majd belehelyezed nyitott szemmel a kisfiú, v. a kislány figurát (a gyermeked nemének megfelelőt) a másikat pedig félreteszed - ha több a gyermek, mindkettő bent maradhat.

Keverd össze a lapokat alaposan, majd a lapokat képes felükkel lefelé nyújtsd át gyermekednek, akinek semmi más dolga nincs, mint egyesével felfordítani azokat. A lapok, amit felfordít a gyerkőc, annyi puszit, dalt, cirógatást, csiklandozást mutatnak, amennyit kaphat később. Ezeket a következő módon tudja gyermekünk begyűjteni: ahányszor „Nap” kártyát fordít fel, annyiszor el kell tennie 1, 2 vagy 3 kártyát a pakliból (a napocskák száma szerint). Ezeket és a nap kártyákat félre kell tenni. Ha a Lurkó a „Párna” lapot húzza ki, akkor azt a figura a feje alá kell tennie az ágyba. Ha a „Lepedő” lapot húzza, akkor a figura lábára kell a lapot tennie. Amennyiben a „Kedvenc takarót” húzza, akkor azt a figura mellé kell tennie vagy a lepedő fölé.

Amint ez a 3 lap összegyűlik, akkor a játék első része véget ér, de csak most jön a java.

A gyermeknek oda kell adnia Anyának (Neked) minden félretett kártyáját, amit Te egyesével megnézel, és végrehajtasz. A következő utasítások lehetnek a kártyákon:

Adj puszit a könyökre! Adj puszit a pocakra! Adj puszit a térdre! Adj puszit a lábikóra! Adj puszit a csukott kis szemére! Adj eszkimópuszit! Millió puszit adj! Utánozz egy baglyot! Csikizd meg! Énekelj egy dalt! Simogasd meg a fejét vagy pofiját!

Amikor az összegyűjtött kártyapaklit elvégezted, akkor Jó éjszakát kell mondani a figurának, majd meg kell fordítani, hogy az alvó „csukott szemű” oldalt mutassa, azaz, hogy elmehessen aludni.
  • Doboz mérete: 15,6 x 11,7 x 2,8 cm.
  • Márka szerint
    Djeco
    Cikkszám
    DJ05176