25.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Kérdése van? Hívjon minket! +36306505295

Blog

5 tipp, hogy stresszmentes legyen az utazás a kicsivel

Monkie
5 tipp, hogy stresszmentes legyen az utazás a kicsivel

Megfelelő előkészületekkel és tervezéssel igazán jól sikerülhet a családi nyaralás! Íme pár tipp, hogy könnyebb és élvezetes legyen a kirándulás. Készülj fel!

 

Ellenőrizd, hogy minden szükséges dolog be van-e pakolva. Játékok, töltők, kis könyvek, alvókák. Ne feljts el a gyerekek számára szükséges egészségügyi termékeket sem: lázcsillapító, vitaminok és allergia gyógyszerek.

Időzítés

Ha lehetséges, az utazást olyan időpontra tervezzétek, amikor a gyerekek alszanak, hogy a hosszabb út alatt nyugodtan pihenjenek.

Szállás

A családbarát szállodák vagy a konyhával ellátott apartmanok, ahol medence és játszótér is megtalálhaó, kiváló választás a családok számára.

Étkezés

Ha az étkezést nem oldjuk meg időben, akkor a gyerekek rosszul lehetnek az úton. Készülj elő egészséges snackekkel és italokkal az útra!

Tervezés

Már a nyaralás előkészületei is lehetnek az utazás része. Vond be gyermekedet is a tervezésbe! Kérd ki a véleményüket  a programokról, szállásról.. Ez csökkentheti a feszültéget és javíthatja az utazás élményét mind a gyerekek, mind a felnőttek számára.

Mivel minden gyermek más, ezér a legfontosabb a rugalmasság.
Utazásra fel! Kellemes és stresszmentes kikapcsolódást, csodás élményeket kívánunk!