25.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Kérdése van? Hívjon minket! +36306505295

Rólunk

A Monkie 2014-es alapításától kezdve azon dolgozik, hogy minőségi, igényes és egyedi játékok széles választékát hozza el a magyar piacra.

Büszkék vagyunk arra, hogy forgalmazói vagyunk olyan világszerte elismert márkáknak mint a Trudi, Nuna, Auzou, Joey, Jabadabado, Grafix, Magni, Crealign, Buki, Scratch Europe, Nice Group, Mieredu, Avenir Kids, Haku Yoka, Scoot and Ride, Little Dutch, Djeco, Skip Hop, Label Label, 3Sprouts, A Little Lovely Company, Haba, Done by Deer, Affenzahn, Mama Memo, Tryco, BigJigs, Ooly, Sterntaler, Childhome, Wapity Wagon, Sentosphere, Béaba, BS-Toys, Orchard Toys Ltd, Goki, és a stresszoldó Sorgen Fresser – Gondevők.

Kiemelten figyelünk arra, hogy csak azokat a termékeket válogassuk kínálatunkba, amelyek megfelelnek a magas minőségi és etikai elvárásoknak.

A Monkie termékei elérhetők online webshopunkon keresztül ahol egyszerűen és kényelmesen böngészhet a széles termékválasztékunk között. Emellett szívesen látunk üzletünkben is, amely a Budaörsön a Budapesti út 61-63. szám alatt található, ahol szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen a tökéletes játék kiválasztásában.

Választékunk számos viszonteladói partnerünknél megtalálható, akikkel együttműködve arra törekszünk, hogy a minőségi gyermekjátékok mindenki számára elérhető közelségbe kerüljenek.