25.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Kérdése van? Hívjon minket! +36306505295

Blog

Eljön az idő kisbabád életében, amikor kinyílik számára a világ és már nem lesz elég, hogy csak pihengessen a kiságyban. Ilyenkor nagyszerű segítséget jelent a játszószőnyeg, hiszen a kényelem mellett szórakoztat is. Sőt, megfelelő módon fejleszti gyermeked készségeit.

Megfelelő előkészületekkel és tervezéssel igazán jól sikerülhet a családi nyaralás! Íme pár tipp, hogy könnyebb és élvezetes legyen a kirándulás. Készülj fel!

 

Kevés nagyszerűbb dolog van annál, amikor hangos kacajtól visszhangzik a ház. A társasjátékozás egyértelműen az egyik legjobb lehetőség arra, hogy minőségi időt töltsünk gyermekeinkkel.

Borongós időben nehezebb lekötni a gyereket. Ha már a feje tetejére állították a házat és szeretnél egy kis csendet magad körül, adj a kezükbe egy csomag gyöngyöt és élvezd ki a gőzölgő habos kávéd minden percét! Egyszerű, de nagyszerű játékszer, mely sokáig képes lekötni a gyermekek figyelmét, ráadásul nem a virtuális térben!

Bár még nagykabátban járjuk az utcákat, gondolatban már minden anyuka a tavaszi napsütésben fürdőzik. Már csak egy kis idő és véget ér az overál-sapka-sál korszak és kezdetét veheti az önfeledt száguldozás.

Unod a folyamatos rendetlenséget? Úgy érzed egész nap, megállás nélkül pakolsz? Nincs a házban egy olyan zug, ahol ne botlanál bele egy kis figurába? „Megmondtam, hogy tegyél rendet vagy kidobom az összes játékodat!” Ha ismerősen hangzik ez a mondat, akkor igazi felüdülést fognak jelenteni alábbi tippjeink.

Gőzerővel közeledik a farsang, amikor valóra válnak az álmok! Gyermekeink végre igazi pillangók, cicák, oroszlánok vagy épp Pókemberek lehetnek! Neked viszont fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá? Segítünk, hogy olyan sminket varázsolj akár egy profi arcfestő.

Te is mindent megvennél a kis manódnak, hogy örömöt szerezz neki? Nem tudsz választani a rengeteg meseszép játék közül? Segítünk, hogy a legjobbat vigye az otthonodba a futár! Ha fontosnak tartod mások véleményét, akkor ez a cikk tetszeni fog!